За да запази стойността си, имотът се нуждае от постоянна поддръжка и почистване. По време на Вашето отсъствие можете да бъдете сигурни, че ние поддържаме имотa, съгласно Вашите инструкции.

Услугата по стопанисване, управление и отдаване под наем на ваканционния Ви имот включва:

  • Редовна проверка на имота
  • Настаняване и изпращане на Вашите гости
  • Услуги за почистване, пране, гладене , постилане и зареждане на всичко необходимо за посрещане на следващите гости (тоалетна хартия, сапун, шампоан, зареждане на препарати за почистване, препарат за миене на чинии и дезинфектанти, зареждане на липсващи или счупени съдове и чаши)
  • Цялостна поддръжка на имота и градината както и отстраняване на повреди
  • Плащане на сметки (комунални услуги, данъци)
  • Събиране на Вашата поща

Наш приоритет е отличното управление и поддръжка на имотите на всички наши партньори. Гарантираме индивидуален подход и цялостно обслужване, спестявайки проблеми и експлоатационни неуредици. Разбира се, без стабилни и доказани във времето партньори, всичко това нямаше да бъде възможно.

Освен това, трябва да има и някой, който да се грижи имотите да бъдат правилно маркетирани и предлагани на туристите, да се грижи за утвърждаването им на пазара, както и за значителното увеличаване на резервациите и приходите им от туристи.

Всичко това съумяхме да организираме и вече години наред успешно да предлагаме на много собственици на имоти-българи и чужденци.

Екипът ни е отворен за всякакви предизвикателства. Насреща сме за разговор или среща.